A A A

Dragon Trek Alkmaar

 

 

Zondag 19 febr 2012 is Kaag Dragons naar Alkmaar gegaan om daar deel te nemen aan de Indoor Dragon Trek, georganiseerd door de Alkmaar Dragons. In drie klassen hadden zich 20 teams ingeschreven. Tachtig peddelaars met hun aanhang in zwembad de Hoornse vaart, 2 drakenboten in het 50 meterbad, kolkend water en spetters tot het plafond… Machtig!

 

Wij waren ingeschreven in het FUN klassement welke bestond uit een divers mengsel van teams. De één bestond uit een boot vol spierballen die nooit trainde, een ander uit alléén dames, al dan niet geoefend.

Sommige van deze teams waren door brute kracht te sterk voor onze Kaagse peddelaars, andere waren door gelijkheid en souplesse ook een hele kluif om te verslaan, maar we hebben ons goed staande weten te houden, en de heat Kaag Dragons 1 tegen Kaag Dragons 2 bleek uiteindelijk de beslissende wedstrijd voor het behalen van een prijs.

De wedstrijdleiding heeft door de grote krachtsverschillen tussen de teams in het FUN klassement besloten 3 eerste prijzen toe te kennen, één voor het beste dames team, één voor het beste heren team en één voor het beste mix-team. Kaag Dragons 1 mocht met die prijs naar huis, weer één voor in de kast!!

 

Daarnaast was het een prachtige ervaring om in een zwembad te varen en je tegenstander recht in de ogen te kunnen kijken. Peddelen in praktisch stilstaand water maakte het bere-zwaar, maar volgend jaar zijn we er zeker weer bij… de afwezigen hadden het niet mogen missen, de aanwezigen willen het nog een keer doen… Kortom een groot succes. 

 

Zie voor wat film impressies: 

http://youtu.be/S4u3Ie-Pbwk   (voorspel door Jan van Dijk en Chris v.d Broek)

http://youtu.be/qNZ13Tk0lEI    ( Kaag 1 tegen Kaag 2)

http://youtu.be/ysK6WVdYUAA  ( Kaag 2 winnaar)

http://youtu.be/xe6HBbVBLzg    ( Kaag 2 winnaar)

 

Deze Filmpjes en veel foto's via de desbetreffende knoppen bovenin het scherm

 

 

 

 

Author:eric